• Future 2020

Puustelli toteuttaa messuille ekologisen näytöskeittiön

Future 2020 -messuille nousee käytännönläheiseen ohjelmaan ja kokkausnäytöksiin keskittyvä keittiölava, joka rakennetaan yhteistyössä Puustellin kanssa heidän ekologisen Miinus-keittiömallistonsa pohjalle.Puustelli tunnetaan yhtenä Suomen johtavista keittiövalmistajista, mutta lisäksi yritys tekee merkittävää työtä alan kehittäjänä ja kirittäjänä kestävän kehityksen saralla. Miinus-keittiön tuotantoa ohjaavat ekologisuus ja matala hiilijalanjälki sekä läpinäkyvyys sosiaalisen vastuun kysymyksissä.


“Haluamme toiminnallamme osoittaa koko kalustealalle, että konkreettisia asioita voidaan tehdä. Ympäristön huomioiminen tuotteen koko elinkaaren ajalta on ainoa tapa saada aikaan tuloksia”, perustelee projektipäällikkö Tony Lönnqvist Puustellilta.


Miinus-keittiö on suunniteltu sekä materiaaleiltaan että valmistusprosessiltaan mahdollisimman ekologiseksi, mikä luo oivalliset puitteet uusille, kestäville makuelämyksille. Näytöskeittiön ohjelma rakentuu vahvasti erilaisten kokkaustuokioiden ja havainnollisten esimerkkien varaan - näytöskeittiöstä voi hakea ideoita esimerkiksi ilmastoystävälliseen arjen ruoanlaittoon tai uusien tuotteiden hyödyntämiseen. Lavalla tullaan näkemään muun muassa villiruokaguruna tunnettu kokki Sami Tallberg, jonka alaa ovat erityisesti villiyrtit ja -vihannekset.


Jos omissa mielikuvissa kestävä ruoka on tarkoittanut jostain luopumista, messuilla on siis luvassa mieluisia yllätyksiä.


“Ilmastoystävällinen ruokavalio on kaikkea muuta kuin tylsää”, lupaa myös messujen tuottaja Elska Kolu - niin ikään kokki aikaisemmalta ammatiltaan. “Viime vuosina on tarjolle tullut toinen toistaan kiinnostavampia uutuuksia, mutta loppujen lopuksi aivan perinteisissä suomalaisissa aineksissa, kuten kotimaisissa juureksissa, on avaimet paitsi vastuulliseen, myös erittäin maistuvaan ruokaan”, hän vinkkaa.


Lue lisää Miinus-keittiöstä >

Tutustu muihin messuille hyväksyttyihin tuotteisiin ja palveluihin Ajankohtaista-osiossa >

messarilogoweb.png
15112017_INFINE_Loho.png
  • fb
  • twitter
  • ig
  • linkedin

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lisätietoa evästeiden käytöstä Tietosuoja -sivulla

 

 © Infine 2019