• Infine

Miten tuotteet ja palvelut valitaan messuille?

Future 2020 -kestävän elämäntavan messuille tulevat tuotteet ja palvelut valitaan alan johtavista asiantuntijoista koostuvan vastuullisuuspaneelin toimesta.


Messuilla esiteltävät tuotteet, palvelut ja ratkaisut ovat omissa kategorioissaan vastuullisuuden edelläkävijöitä. Edelläkävijyys arvioidaan sosiaalisen vastuun, ympäristövaikutusten ja pienen hiilijalanjäljen näkökulmasta. Messuilla esitellään vain kestävää elämäntapaa tukevia ratkaisuja.


Pääyhteistyökumppaneiksi valitaan sellaisia yrityksiä, jotka ovat oman toimialansa suunnannäyttäjiä ja joiden vaikuttavuus suomalaiseen yhteiskuntaan on merkittävä.


Näytteilleasettajien valinta tehdään tuote- ja palvelukohtaisesti. Pääkriteeri on, että kyseinen tuote tai palvelu on vastuullisuusominaisuuksiltaan parempi kuin saman kategorian verrokkituotteet.


Tuote tai palvelu voi esimerkiksi auttaa kuluttajia vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä, säästämään energiaa tai muita resursseja sekä edistämään ihmisoikeuksien toteutumista koko toimitusketjussa.

messarilogoweb.png
15112017_INFINE_Loho.png
  • fb
  • twitter
  • ig
  • linkedin

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lisätietoa evästeiden käytöstä Tietosuoja -sivulla

 

 © Infine 2019