• Future 2020

Future-messut siirtyvät syksyyn 2021

Maailmamme on mullistunut lyhyessä ajassa. Tällä hetkellä erityisesti kasvokkaisista kohtaamisista riippuvaisten alojen yritykset ovat kovan paikan edessä yrittäessään sopeutua poikkeusoloihin. Vaikka toivomme kovasti, että pandemia on syksyyn mennessä rauhoittunut, olemme päättäneet siirtää Future-messuja vuodella, syyskuuhun 2021 – arviomme mukaan uuden tapahtuman lanseeraaminen vielä monin tavoin epävakaassa ja taloudellisesti tiukassa tilanteessa tulisi olemaan vaikeaa.


Haluamme lykkäyspäätöksellä taata kävijöillemme aidosti elämyksellisen ja vaikuttavan tapahtuman, mutta myös jättää tulevaan syksyyn tilaa niille toimijoille, joihin kevään peruutukset ja siirrot ovat käyneet kipeästi.


Haku Future 2021 -messuille alkaa saman tien. Toivomme, että uusi ajankohta tekee mukaan tulemisen mahdolliseksi myös monelle uudelle näytteilleasettajalle.


Vaikka syksyyn 2021 on vielä matkaa, tulemme käsittelemään kanavissamme edelleen aktiivisesti kestävään elämäntapaan liittyviä aiheita ja erilaisia avauksia, joita teemme vastuullisuuden ja kestävyyden arvojen edistämiseksi. 


Jo 1,5 vuoden ajan olemme luoneet ymmärrystä siitä, kuinka kuluttajat käyttäytyvät huolen ja pelon vallitessa – nyt aiomme lähteä ilmastokriisin rinnalla tutkimaan myös koronapandemian vaikutuksia kuluttajakäyttäytymiseen. Tavoitteenamme on löytää sekä vallitsevaan kriisitilanteeseen että murroksen jälkeiseen aikaan parempia ja kestävämpiä tapoja tehdä liiketoimintaa. Tekemällä rakenteellisia muutoksia ja valintoja paremman tulevaisuuden eteen, voimme saada kriisin jälkeen maailman, joka on empaattisempi ja kestävämpi kuin maailma, joka meillä oli.Vastuullisia valintoja verkossa 


Viemme parhaillaan Future-messuja verkkoon, jotta kävijämme voivat tutustua messusisältöihin sekä näytteilleasettajiemme tuotteisiin ja palveluihin etukäteen vaikka omalta kotisohvalta käsin. 


Tulemme esittelemään myöhemmin keväällä kaikki vastuullisuuspaneelin messuille jo hyväksymät tuotteet, palvelut ja ratkaisut sekä avaamaan sitä, mikä tekee niistä kestävämpiä valintoja. Ensi vaiheessa sivusto palvelee portaalina, jonka jokaiselta tuotesivulta ohjataan aina varsinaisen myyjäyrityksen verkkopalveluun, kyseisen tuotteen sivulle.


Tavoitteenamme on on tehdä kestävien valintojen tekemisestä mahdollisimman helppoa ja saavutettavaa kaikille sekä tukea vastuullisia yrityksiä hankalissa olosuhteissa.Kestävän tulevaisuuden tekijät – podcast-sarja opiskelijoille


Tällä hetkellä kouluissa ympäri Suomen on suuri kysyntä itseopiskelumateriaalillIe, joten lähdemme tekemään opetuskäyttöön podcast-sarjaa kestävästä elämäntavasta. Jaksoissa on tarkoitus avata vaihtuvien asiantuntijavieraiden avulla näkökulmia muun muassa ilmastovastuuseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. 


Pääasiallisena kohderyhmänä ovat 2. asteen opiskelijat, mutta sisällöllisesti sarja sopii hyvin kenelle tahansa kestävistä elämäntavoista kiinnostuneelle. Podcast toteutetaan yhteistyössä mm. Opetushallituksen, YK-liiton, Perho Liiketalousopiston ja Marttaliiton kanssa.


messarilogoweb.png
15112017_INFINE_Loho.png
  • fb
  • twitter
  • ig
  • linkedin

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lisätietoa evästeiden käytöstä Tietosuoja -sivulla

 

 © Infine 2019