• Infine

Esittelyssä vastuullisuuspaneelin Minna Halme

Future 2020 -messuilla esiteltävät tuotteet, palvelut ja ratkaisut ovat omissa kategorioissaan vastuullisuuden edelläkävijöitä. Edelläkävijyys arvioidaan sosiaalisen vastuun, ympäristövaikutusten ja pienen hiilijalanjäljen näkökulmasta. Messuilla esitellään vain kestävää elämäntapaa tukevia ratkaisuja.


Kaikki Future 2020 -messuilla esiteltävät tuotteet ja ratkaisut hyväksytetään Suomen johtavista asiantuntijoista kootulla vastuullisuuspaneelilla. Tämä takaa messukävijöille tapahtuman vaikuttavuuden sekä tarjoaa näytteilleasettajiksi hakeville toimijoille arvokkaan ulkopuolisen validoinnin omille vastuullisuusratkaisuille.


Paneelin puheenjohtajana toimii Minna Halme (KTT, professori), vastuulliseen liiketoimintaan erikoistunut johtamisen professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Aalto yliopiston kestävän kehityksen keskuksen, Aalto Sustainability Hubin johtaja. Hän on työskennellyt vastuullisen liiketoiminnan parissa vuodesta 1990 Suomessa, Ruotsissa Lundin yliopiston Kansainvälisessä Ympäristötalouden Instituutissa ja Yhdysvalloissa Georgetownin yliopistossa. Hänen tutkimusalueitaan ovat vastuullinen liiketoiminta, ekologista ja sosiaalista kestävää kehitystä edistävät liiketoiminnan innovaatiot ja yritysvastuun yhteiskunnalliset vaikutukset.