• Infine

Esittelyssä vastuullisuuspaneelin Irene Leino

Future 2020 -messuilla esiteltävät tuotteet, palvelut ja ratkaisut ovat omissa kategorioissaan vastuullisuuden edelläkävijöitä. Edelläkävijyys arvioidaan sosiaalisen vastuun, ympäristövaikutusten ja pienen hiilijalanjäljen näkökulmasta. Messuilla esitellään vain kestävää elämäntapaa tukevia ratkaisuja.


Kaikki Future 2020 -messuilla esiteltävät tuotteet ja ratkaisut hyväksytetään Suomen johtavista asiantuntijoista kootulla vastuullisuuspaneelilla. Tämä takaa messukävijöille tapahtuman vaikuttavuuden sekä tarjoaa näytteilleasettajiksi hakeville toimijoille arvokkaan ulkopuolisen validoinnin omille vastuullisuusratkaisuille.

Paneeliin erikoisosaamisen ihmisoikeusasioista, kestävästä kehityksestä ja yritysvastuusta tuo Irene Leino.

Irene Leino (KTM, yrityssuhdepäällikkö) on Suomen UNICEFin yritysvastuuasiantuntija, jolla on yli 14 vuoden kokemus kestävän kehityksen ja yritysvastuuasioiden parissa työskentelystä. Lisäksi hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat ihmisoikeusasiat. Kattavan kansainvälisen uran tehnyt ja aiemmin Maailmanpankin, UNDP:n ja UNFCCC:n kanssa työskennellyt Leino on kiinnostunut erityisesti lasten oikeuksista sekä tekoälystä ja muista tulevaisuuden teknologioista.