Tule mukaan!

Syyskuussa 2021 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Future 2021 -messut, jotka ovat Suomen ensimmäiset vastuullisuuteen, kestävyyteen ja ilmastoratkaisuihin keskittyvät kestävän elämäntavan messut. Messuille pääsee yhteislipulla Habitaren kanssa.

Future 2021 antaa messukävijöille mahdollisuuden tutustua asiantuntijoiden kuratoimiin tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin, joiden avulla he voivat helposti elää kestävämpää elämää. 

Näytteilleasettajalle Future tarjoaa monia eri tapoja kohdata yleisö ja luoda vuoropuhelua sekä kokeilumahdollisuuksia positiivisessa ja innostavassa ympäristössä.

 

Kohderyhmä on noin 3 miljoonaa tulevaisuudesta huolta kantavaa sekä helpompia ratkaisuja ja vaikutusmahdollisuuksia etsivää suomalaista. Kestävien elämäntapojen noudattaminen on tärkeää 78 prosentille suomalaisista (Sitra, Resurssiviisas kansalainen 2019 kyselytutkimus) ja Future 2021 on messutapahtuma, jossa kestävä kysyntä ja tarjonta kohtaavat ensi kertaa laaja-alaisesti ja kattavasti teemoitettuna. 

Messut toteuttaa Infine yhteistyössä Messukeskuksen kanssa.

Helsingin messukeskuksessa syyskuussa 2021

Osallistumistavat

Jokaiselle yritykselle ja yhteisölle löytyy sopiva tapa päästä mukaan Future-messuille. Perinteisen messuosaston tai pienyrittäjille suunnattujen toripaikkojen lisäksi osallistua voi esimerkiksi puheohjelmaan, keittiölavan näytöksiin tai muulla räätälöidyllä ohjelmanumerolla. Ohjelmapaikkoja on myös messujen avauspäivänä järjestettävän opiskelijapäivän ohjelmistossa.   

Mukaan hakemalla

Kaikki esiteltävät tuotteet, palvelut ja ratkaisut kuratoi alan johtavista asiantuntijoista koostuva vastuullisuuspaneeli. Pääyhteistyökumppanien osalta tarkastellaan myös koko yrityksen toimintaa.

 

Hakumenettelyllä varmistetaan se, että messuilla esiteltävät tuotteet ja palvelut edistävät aidosti kestävää elämäntapaa.

Vastuullisuustarkastelu Future-messuilla sisältää seuraavat elementit:

 

Ilmastonmuutoksen torjunta

Ympäristöjalanjäljen vähentäminen

Työntekijöiden oikeuksien kunnioittaminen

Ihmisoikeuksien toteutuminen

Hyvän liiketoimintaetiikan noudattaminen

 

Katso esimerkkejä jo hyväksytyistä tuotteista Ajankohtaista-sivulta 

Ota yhteyttä

future(a)infine.fi  +358 40 532 44 32

messarilogoweb.png
15112017_INFINE_Loho.png
  • fb
  • twitter
  • ig
  • linkedin

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lisätietoa evästeiden käytöstä Tietosuoja -sivulla

 

 © Infine 2019